ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ


ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ Ή ΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΕ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΞΕΚΟΜΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ;

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΑ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΙΩΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΓΗΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ;;;

ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΦΘΟΝΟ ΑΠΕΙΡΟ ΥΔΩΡ, ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ? ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ;

ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΩ ΩΑ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ LINK: https://www.aitherikigrafi.gr/hryso-kai-apeiro-toy-apeiroy-stin-apeiri-dimioyrgia-ton-alfa-kai-toy-omega


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΚΛΙΣΗ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΩ




ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ




Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ. ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΦΑΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π. ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ ΕΠΙΔΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΟΡΙΟ ΥΛΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΥΓΡΗΣ ΑΕΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΟ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η΄ ΑΠΕΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΣΟ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΛΗΘΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ) ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ Η΄ ΕΙΚΟΝΕΣ ΨΕΥΔΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΣΙΟΙ Κ.ΛΠ.

ΟΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΙΒΔΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΣΜΙΟ ΛΗΘΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.


ΠΗΓΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/stoxos-skopos-dynatotites-epikliseon



Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ



ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ. ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΒΑΣIΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΦΕΚ A' 140/1966


ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΦΕΚ A' 140 ΤΟΥ 1966 

ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ; Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΕ. ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.

ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΣΤΕΦ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΟΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ -ΝΟΒΑΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΙ: Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ) ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ, Κ.ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ, ΦΩΚ. ΖΑ'Ι'ΜΗΣ, ΧΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ, ΓΕΩΡ. ΜΕΛΑΣ, ΕΜΜΑΝ. ΚΟΘΡΗΣ, ΙΩΑΝΝ. ΓΚΛΑΒΑΝΗΣ, ΚΩΝ. ΜΑΡΗΣ, ΧΡ. ΒΑΣΜΑΤΖΙΔΗΣ, ΑΘ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, ΕΥΑΓΓ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠ. ΠΑΓΚΟΥΤΣΟΣ, Α. ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΟΣ, ΦΩΤ. ΠΙΤΟΥΛΗΣ, ΘΕΟΧ. ΡΕΝΤΗΣ, ΑΓΗΣ. ΣΠΗΛΙΑΚΟΣ, ΔΗΜ. ΚΩΣΤΗΣ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΩΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ  ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ; Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ; ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ; ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ <<ΑΓΓΛΟΥ ΛΟΡΔΟΥ>>  ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. 

ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ.


Παρέμβαση Αρτέμη Σώρρα New Radio 1-12-2015




Αρτέμης Σώρρας:11329994_433165936861560_2460277798918410183_n-300x199

Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες, μια τοποθέτηση θα ήθελα να κάνω, μία μικρή παρέμβαση. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι μια και δια παντός, δεν είναι ακριβώς μήνυμα, είναι πραγματικότητα. Και δεν το λέμε εμείς, το λένε όλοι οι φορείς και οι αξιωματούχοι κάθε χρόνο όλων των κυβερνήσεων, και όχι μόνο της Ελλάδας. Έχει σημασία να ακούσετε τα λόγια ακριβώς έτσι όπως τα λέω, και όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά 204 κρατών. Δηλαδή οι Έλληνες ή όποιος έχει δει το βιβλίο των παγκόσμιων ταμείων εκεί είναι όλες οι χώρες και οι υπογραφές όλων των αξιωματούχων με όλα τα ποσά. Αυτοί οι λογαριασμοί είναι κοινοί. Είμαστε συνδικαιούχοι σε αυτό τον λογαριασμό, είτε είσαι 10 εκ. πληθυσμός είτε είσαι 50, είτε είσαι 100. Στην Ελλάδα εν προκειμένω, όσοι είναι οι Έλληνες καταγεγραμμένοι, διαιρείς τον λογαριασμό ότι έχει μέσα επί όσοι Έλληνες είναι, τόσα μπορούν να πάρουν.
10178126_1401573393458344_3790378312298621186_n1
Στην περίπτωση λοιπόν, εφόσον είναι και οι υπογραφές κάθε χρόνο του ισολογισμού από τους αξιωματούχους, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον υπουργό οικονομικών και τον Πρέσβη του Ο.Η.Ε. που έχουμε στα Ηνωμένα Έθνη, κάθε χρόνο υπογράφεται ο εξής ισολογισμός, ότι αληθές είναι τα νούμερα. Διότι γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός είναι αλληλόχρεος. Αλληλόχρεος είναι ο λογαριασμός ο οποίος κινείται. Κάθε χρόνο μας βάζουν 4% διότι αυτοί τα διακινούν και μας δίνουν εμάς έναν τόκο, όπως και να έχει όμως είναι αλληλόχρεος. Άρα μιλάμε για έναν υπαρκτό λογαριασμό που τον επισημοποιεί η ίδια η Βουλή και η κυβέρνηση και η ανώτατοι αξιωματικοί της χώρας μας. Άρα δεν μιλάς και τους δίνεις έναν λογαριασμό οποιονδήποτε.
0091c-ce95ce9bce9bce97ce9dce99ce9ace912bcea0ce9fcea3ce91-cea0ce91cea1ce91ce93cea9ce93ce91
Άλλωστε όλες οι τράπεζες έχουνε λογαριασμούς παγκόσμιων ταμείων, δηλαδή τους λογαριασμούς των Ελλήνων. Άρα αύριο με την νομική φόρμα τους δίνεις τον δικό σου λογαριασμό που είσαι συνδιαχειριστής και συνδικαιούχος και σε εκπροσωπούν νόμιμα η κυβέρνηση η εκάστοτε, δηλαδή όποιο κυβερνητικό σχήμα υποτίθεται, ψηφίζει ο λαός, σε εκπροσωπεί και έχει πρόσβαση στα παγκόσμια ταμεία και γι’ αυτό υπογράφουν τον ισολογισμό. Άρα τουτέστιν είσαι συνδικαιούχος και είσαι ιδιοκτήτης του Έθνους και του λογαριασμού αυτού.
517056-516380-1017421_1397614640502517_337380362_n
Αύριο λοιπόν με μια πολύ εξιδεικευμένη ειδική νομική φόρμα όπου θα επικαλείται και τους νόμους μέσα, τους δίνεις όλους τους λογαριασμούς όπου είναι της Alpha, της Εθνικής, της Αγροτικής, και αυτές που κλείσανε και αυτές που υπάρχουνε και τους κάνεις ουσιαστικά μία εξουσιοδότηση και τους λες: «πάρτε οτιδήποτε χρωστάω ή είναι στο Α.Φ.Μ. μου ή είναι στο ασφαλιστικό μου ταμείο», γιατί έχουμε και εισφορές έτσι.
Φανταστείτε έναν άνθρωπο που έχει εργοστάσιο και χρωστάει 1 εκ. Ι.Κ.Α. , ας πάει με τους λογαριασμούς και από το δικό του λογαριασμό να τα πάρουν από εκεί. Άλλωστε απευθύνεστε στο κράτος, που το κράτος είναι υπεύθυνο και χειρίζεται αυτούς τους λογαριασμούς δεν απευθύνεται σε έναν ιδιώτη. Αύριο λοιπόν να πάει όποιος χρωστάει στο Τ.Ε.Β.Ε. το ασφαλιστικό ταμείο και να του πει: «τι σου χρωστάω; Ωραία, σου κάνω εξουσιοδότηση να πάρεις τα χρήματα αυτά από τον λογαριασμό μου και δώσε μου απόδειξη τι ακριβώς έχεις πάρει», γιατί μπορεί να πάρει και παραπάνω, να πάρει όσα θέλει, έτσι; Είναι τόσο απλό και τόσο ιδιοκτησιακό το καθεστώς των Ελλήνων. Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, το κάνεις όμως συντονισμένα για να έχει μεγάλη απήχηση. Εσένα δεν σε νοιάζει αν το καθεστώς θα τα πάρει ή δεν θα τα πάρει.
Αν σε πάει σε οποιοδήποτε δικαστήριο, δεν υπάρχει κανένα δικαστήριο να μην σε δικαιώσει κατά την άποψή μου και αν είναι και μαζικές οι μηνήσεις διότι του λες του δικαστή: «κύριε δικαστά, εγώ να πληρώσω θέλω, ορίστε». Του δίνω λοιπόν λογαριασμό να πάρει τα χρήματά του, δεν αντιλαμβάνομαι τι θέλει; Χρήματα δεν είναι και εκείνα; Πιστοποιημένα δεν είναι; Με Φ.Ε.Κ. δεν είναι; Ή τα 600 με απόφαση δεν είναι; Και τα 600 δεν είναι του Σώρρα είναι της Ελληνικής δημοκρατίας, τι λέτε Σώρρα και Σώρρα; Η Ελληνική δημοκρατία έχει 600 δις τα οποία είναι εξ αδιαιρέτου σε όλους τους Έλληνες. Άσε τον Σώρρα, το τι θα κάνει είναι δικιά του δουλειά. Άρα λοιπόν τώρα οι Έλληνες έχουν εξ αδιαιρέτου τα 600 πιστοποιημένα με δικαστική απόφαση αλλά εκτός τούτο έχουν και τα παγκόσμια ταμεία με αριθμούς λογαριασμών όπως ακριβώς είναι υπογεγραμμένα και από την διεθνή αγορά αλλά και από την Εθνική διαδικασία αλλά και από τους αξιωματούχους. Πιο καλή πληρωμή εγγυημένη δεν υπάρχει!! Ποια είναι η καλύτερη επιταγή; Από το ήδη μετρητό του λογαριασμού που είσαι συνδικαιούχος και δεν μπορεί σε κανένα δικαστήριο να πει ο δικαστής: «δεν ξέρω τι μου λέτε». «Δεν ξέρεις τι σου λέμε;».
Σε αυτήν την περίπτωση πίσω από την νομική φόρμα, θα είναι πέρα από το Φ.Ε.Κ. 315 που προκύπτει, και το εξώδικο που εγώ προσωπικά έχω ενημερώσει τρεις φορές τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και άλλες τόσες στον γενικό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Το τελευταίο εξώδικο που έγινε στην τελευταία κυβέρνηση είναι 1500 σελίδες. Τους δίνω όλους τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς των Ελλήνων, τους δίνω την διαδικασία πως μπορώ να τα κατεβάσω εγώ, αλλά και οι Έλληνες όλοι. Αν αύριο μαζευτούν οι Έλληνες τα πήραν, δεν χρειάζεστε εμένα ούτε την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση εκπροσωπεί το λαό. Αν αύριο ο λαός θέλει να κάνει μόνος του την δουλειά, της κυβέρνησης δεν της πέφτει λόγος. Αν αύριο μαζευτούν οι Έλληνες δεν χρειάζονται την κυβέρνηση. Κάνεις δεν κάνεις καλά την δουλειά σου θα τα βρούμε, τώρα άντε στο καλό. Αν λοιπόν αύριο όλοι οι Έλληνες καταθέσουν στην εφορία να πληρωθούνε τα χρέη τους από τους καταπιστευματικούς λογαριασμούς, αύριο εκτελεί ο λαός δεν χρειάζεται να εκτελέσει η κυβέρνηση. Πόσο ακόμα θα μας εξαντλεί η κυβέρνηση; Φτάνει μέχρι εδώ είναι!!
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι έχετε δικά σας χρήματα και αύριο το πρωί μπορείτε να εξοφλήσετε ότι θέλετε. Αν καλώς ή κακός τα εξοφλήσατε ή καλώς ή κακώς τα χρωστάτε είναι αλλουνού διαδικασία και θα την βρούμε στην Ελλήνων πολιτεία το τι ακριβώς θα γίνει. Έχουμε νομικό πλαίσιο και το οποίο δεν το καταργούμε έτσι όπως είναι τώρα. Που σημαίνει κύριοι ότι έχετε χρήματα δικά σας. Αύριο ο κόσμος μπορεί να ξεχρεώσει. Να πάει στην τράπεζα που χρωστάει το εργοστάσιό του, το σπίτι του, τα πάντα. Πάει στην τράπεζα, δεν περιμένει να έρθει η τράπεζα σε αυτόν!! Λέει: «κύριε θέλω να εξοφλήσω», και το κάνει με πρωτόκολλο, και καλύτερα ακόμα με ένα εξώδικο!!
Τώρα λοιπόν που ο Άρειος Πάγος που έχει ενημερωθεί τρεις φορές για τα παγκόσμια ταμεία και για τα 600 εάν υπήρχε κάτι μεμπτό ο Άρειος Πάγος θα με είχε λιώσει πριν βγω από την πόρτα. Θα μου είχε ήδη στείλει μηνυτήρια αναφορά, μήνυση, κακούργημα, οτιδήποτε. Τώρα να μην μου λέει ο Άρειος Πάγος τίποτα; μα τι να σου πει; Αφού του δίνεις τις υπογραφές της κυβέρνησης, να σου απαντήσει να σου πει τι δηλαδή; Μα καλά του στέλνω τα 600 τα οποία τα δίκασε η δικαιοσύνη, άρα εκεί είναι, της Ελληνικής κυρίαρχης δημοκρατίας, τι να σου πει ο Άρειος Πάγος; Ουσιαστικά η σιωπή του Άρειου Πάγου και το γεγονός ότι δεν σου στέλνει οποιοδήποτε έγγραφο είναι η αποδοχή του και μόνο. Άρα λοιπόν έχει αποδεχθεί η Ελληνική δικαιοσύνη και τα παγκόσμια ταμεία ότι υφίστανται και τα 600.
Σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο δικαστήριο, πάει η τράπεζα τον πολίτη να του πει οτιδήποτε για τους αλληλόχρεους λογαριασμούς του που υφίσταται, σ’ αυτό το κράτος το δικό μας αλλά και στο εξωτερικό, αλλά ας μιλήσουμε για τους δικούς μας που είναι 750 τρις δεν μπορεί να τον δικάσει παρά μόνο να υποχρεώσει το ταμείο ή τον χρεώστη να πάρει τα χρήματα από τον λογαριασμό. Διότι αν δεν πληρώσεις την εφορία ή την τράπεζα όπου σου βρει λογαριασμό σου κατάσχει ότι βρει. Τώρα λοιπόν τους υποδεικνύεις τον τρόπο να ακουμπήσει και να πάρει τα χρήματα σε άπλετο χρήμα. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που λέω και είναι πάρα πολύ δυνατό.
Οι Έλληνες αύριο το πρωί ας σηκωθούν κάτω από την ομπρέλα «ξεχρεώνουμε όλοι». Μπουνιά σε όλο το καθεστώς το οποίο δυναστεύει την χώρα μου και δη όλο τον κόσμο.
Είναι αλληλένδετα συνδεδεμένο με την παγκόσμια κοινωνία, διότι όλες οι χώρες έχουν. Και η Πορτογαλία έχει το ίδιο πρόβλημα και το Παρίσι έχει το ίδιο πρόβλημα, όλες οι χώρες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ας δώσει η Ελλάδα, έχει τα φόντα, έχουμε εργαστεί πάρα πολύ σ’ αυτήν την στρατηγική και σε αυτό το δρώμενο που συνεχίζεται και γίνεται.
Αύριο αν όλοι οι Έλληνες ενωθούνε κάτω από το: «να ξεχρεώσουμε τα πάντα». Τα σπίτια, τα εργοστάσια, τα αυτοκίνητα, την ζωή τους, τις κάρτες τους. Και να πάνε αυτοί με τα έγγραφα που θα παραδώσουμε που θα είναι πολύ καλά τακτοποιημένα σε όλες τις υπηρεσίες να ξεχρεώσουν την χώρα.
Είναι τεράστιο το μήνυμα.
Βάζουμε ένα μεγάλο τέλος στην δυναστεία
Με πραγματικά λεφτά. Πιο πραγματικά από αυτά που υπογράφει η κυβέρνηση και οι αξιωματούχοι και είναι μέσα στους λογαριασμούς των τραπεζών δεν υπάρχουν. Μην ψάχνετε παιδιά, είναι πιο σίγουρα από αυτά τα λεφτά που έχεις στην τσέπη σου.
Αυτό το μήνυμα είναι ξεκάθαρο που θέλω να δώσω και αυτή είναι η παρέμβασή μου.

Απομαγνητοφώνηση Βασιλική Δρόσου
ΛΕΠΤA: από 43:14 έως και 52:32




ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΘΗΝΑ


ΣΤΟΧΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ
ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ.  
ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΦΑΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.
ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ  
ΩΣ  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ ΕΠΙΔΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ
ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ  ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.
                                   
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ  
ΕΙΝΑΙ  Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ
ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ  ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΕΣ
ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ  ΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.  

ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ  ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
  
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ  ΣΚΕΨΗΣ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ  ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΟΡΙΟ ΥΛΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΥΓΡΗΣ ΑΕΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ.  
ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ  ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ.
 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΟ ΑΙΤΙΑ
ΤΗΝ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.   
Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ  ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η΄ ΑΠΕΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ  ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΣΟ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.  

ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ  ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ
ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΛΗΘΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ 
( ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ )
ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ Η΄ ΕΙΚΟΝΕΣ ΨΕΥΔΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΣΙΟΙ Κ.ΛΠ.  

ΟΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ
ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΙΒΔΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ                                   ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ   ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ  
ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ
ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΣΜΙΟ ΛΗΘΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ
ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ  
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ.  

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.



ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ


ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ, ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ. ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΑΡΑΓΕΣ ΤΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΥΠΕΡΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, ΟΛΙΚΟΥ, ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!

 ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΑΠΙΑ ΒΔΕΛΥΡΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΕΧΤΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΣΑΠΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΘΕΩΣΗ, ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. 

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ Ή ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ! ΠΟΛΛΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ-ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΑΣ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ Ή ΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΝΕΚΡΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΕΝΑΗ, ΑΘΑΝΑΤΗ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΤΟΥ, ΙΣΩΣ, ΠΡΩΤΟΥ ΥΠΕΡΝΟΜΟΥ-ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΕΙ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΟΥΟΝΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ, ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.