ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ


ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ»

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 18-12-2021 

Δελτίο Τύπου

Νέο χτύπημα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, με συνεχόμενες αποστατικές προσπάθειες ταυτοποίησης της Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις και του ονόματος του προέδρου Αρτέμη Σώρρα, με υπόλοιπες ομάδες και οργανώσεις, οι οποίες απαρτίζουν τους φερόμενους ως θεματοφύλακες του συντάγματος, όπως και τους λεγόμενους αρνητές των νέων μέτρων της τωρινής κυβέρνησης.

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ: Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ Ι')



ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΠΛΗΡΕΙ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ  ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΛΑΔΟ.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ - ΟΙ 3 ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ


ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ, ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ, Ο ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΥΛΗ.

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΦΑΡΑΩ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ


ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΑΡΧΗ ΘΗΒΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ, ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΑΡΑΩ ΜΑΣ.

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ: ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ (ΜΕΡΟΣ Θ')



 ΕΤΟΣ 1954. Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ, Η ΟΠΟΙΑ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ – ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ – ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ





ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ; ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (Απομαγνητοφώνηση)



ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ”. 13-10-2019

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

 


ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! 

ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ! 

ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΣΑΣ. 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ)

 


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19-10-2019 

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕΙ


ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ 
ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. 

THE GEOMETRICAL AND MATHEMATICAL DEVELOPMENT OF THE ELLANIAN ETHEREAL SCRIPT OF 27 SYMBOLS



THE GEOMETRICAL AND MATHEMATICAL DEVELOPMENT OF THE ELLANIAN ETHEREAL SCRIPT OF 27 SYMBOLS IN ΑΩ BELONGING TO THE HUMAN – ELEMENTS AND PROOF OF THE HIDDEN SYMBOLS

ANNOUNCEMENT - ΤΗΕ RETURN OF THE PARTHENON MARBLES


ANNOUNCEMENT E.SY. ELLINON SYNELEYSIS CENTRAL ADMINISTRATION OF THE REGION ABROAD

ΤΗΕ RETURN OF THE PARTHENON MARBLES

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΛΑΛ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΜΕΡΟΣ Η')


ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟΥ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ 1947 ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ.

THE COSMIC HELIACAL ORALOI

 


This Sacred Ellanian Text is in honour of the greatest, largest and most supreme code arithmos 13 THIRTEEN since all sacred Ellanian code arithmoi exist within 13.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΜΕΡΟΣ Ζ')


ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1944 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ  NEW HAMPSHIRE ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ  ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS.

ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ


ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΕΡΕΑ ΘΕΜΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

 ΘΕΜΑ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 


Η μειωμένη παροχή φυσικού αερίου που προκάλεσε αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος με συνέπεια την επιβάρυνση των νοικοκυριών αλλά και με την ζήτηση σε άνθρακα, δυσκολεύουν οι στόχοι των Ευρωπαίων για μείωση των εκπομπών ‘’αερίων του θερμοκηπίου’’ μέχρι το 2030 και την εκμηδένιση τους μέχρι το 2050. 

Ως μια μορφή λύσης προβλέπεται να μπορούν τα κράτη-μέλη να χρηματοδοτούν έργα ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) στο έδαφος άλλων κρατών-μελών και να συνυπολογίζεται η συνεισφορά αυτή στον εθνικό τους στόχο.

Το ποια κράτη θα είναι εκείνα που θεωρούνται πιο κατάλληλα λόγω κλίματος για να φιλοξενήσουν αυτά τα έργα, είναι φυσικά τα Μεσογειακά.

Το έδαφος βέβαια για να συμβεί αυτό έχει προετοιμαστεί προ πολλού στην Ελλάδα και γνωρίζουμε βέβαια ότι οι εγκαταστάσεις ΑΠΕ, όπως τα αιολικά πάρκα, είναι βιομηχανικές εγκαταστάσεις και παρόλο που μας παρουσιάζονται ως ‘’πράσινες’’ έχουν  σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον και στην ανάπτυξη του τόπου που εγκαθίστανται.

Οι εύλογες διαμαρτυρίες των κατοίκων στις περιοχές που επιλέγονται, δεν λαμβάνονται υπόψιν και μάλιστα πολλές φορές καταστέλλονται βιαίως.

Με την πώληση αυξημένου ποσοστού μετοχών της ΔΕΗ σε ιδιώτες και δη αλλοδαπούς, το κράτος χάνει τον έλεγχο της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησής του. Και δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε την αναγκαιότητα της ηλεκτρικής ενέργειας για την διαβίωσή μας, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες. 

Το κράτος χάνει τον έλεγχο και οι πολίτες όπως πάντα, θα υποστούν τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της κυβερνητικής μεθόδευσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους, οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό ακόμα, καταδικάζοντας το μέλλον τους και την ευημερία τους, αν δεν αντιληφθούν έγκαιρα ότι γνώμονας των κομματικών κυβερνήσεων δεν είναι το συμφέρον των πολιτών και του έθνους.


Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ






ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 https://toploiotonfaiakon.blogspot.com

E-MAIL: toploiotonfaiakon@gmail.com

  

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ:

https://e-sykissamou.blogspot.com

 https://erifylh.blogspot.com