ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ! ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχοποιημένη επίθεση απαξίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, ηθικής κατάπτωσης, λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και αποξένωσης από τα ιδανικά του, την γλώσσα του, τα έθιμα και τι συνήθειές του. Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μιας συνεπούς ανθελληνικής και προδοτικής συνεχούς πορείας του πολιτικού κατεστημένου όπως αυτή διαγράφεται στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι η συνέχεια της επιβουλής ανθελληνικών κέντρων επικυριαρχίας η οποία ξεκίνησε με την δολοφονία του εκλεγμένου δημοκρατικά Έλληνα Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια.
 Αυτή η δολοφονία ακύρωσε οριστικά την Ψήφιση του Πολιτικού Συντάγματος το οποίο είχε προγραμματιστεί για να επικυρωθεί στην Ε΄ Εθνοσυνέλευση καθώς επίσης σταμάτησε την λειτουργία του κρατικού Πιστωτικού Ιδρύματος την «Ελληνική Χρηματιστική» το οποίο αντικατεστάθη το 1841 με το ιδιωτικό ξένων συμφερόντων πιστωτικό ίδρυμα την «ΕΤΕ». Από τότε η εξουσία μέσω Δημοκρατικών Διαδικασιών οι οποίες θα ήταν η εγγύηση για την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Κράτους πέρασε σε ξένα προς τον Ελληνισμό Κέντρα με εκπροσώπους τα πολιτικά κόμματα μέσω της εγκάθετης και ξενόφερτης μοναρχίας. 

Είναι γεγονός ότι ενώ το πολίτευμα άλλαξε πολλές μορφές, η κύρια σταθερά και υπεύθυνη συνιστώσα του Καθεστώτος διαχρονικά παραμένει έκτοτε η κομματοκρατία. Από τότε μέχρι σήμερα τα κόμματα είναι υπεύθυνα για τα δεινά του Ελληνικού Έθνους επειδή διαίρεσαν, κομμάτιασαν και διέλυσαν την κοινωνία μας. Είναι υπεύθυνα γιατί όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ το καθήκον τους για την προστασία και την προαγωγή των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών αλλά δημιούργησαν και το περιβάλλον για την επιβολή των συνθηκών αιχμαλωσίας δέσμευσης και υποταγής σε Ανθελληνικά Κέντρα.

 Τα κόμματα επέτρεψαν στο Τραπεζικό κατεστημένο να λειτουργεί με πλήρη ασυδοσία αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ελέγχου και απαλλάσσοντας το από κάθε φόρο και υποχρέωση καταβολής τελών έτσι αυτό σε πλήρη ασυλία έφτασε μέχρι το σημείο να πτωχεύσειτο Ελληνικό Κράτος επανειλημμένως. Τα κόμματα εκχώρησαν το δικαίωμα στο Τραπεζικό κατεστημένο να χαράσσει την οικονομική πολιτική του κράτους μας και να δημιουργήσει τις συνθήκες αιχμαλωσίας των Ελλήνων Πολιτών μέσω του χρέους. Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία της Ελληνικής γενοκτονίας.

 Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε ήταν και είναι η αιτία των Εμφυλίων πολέμων και του διαμελισμού του Ελληνισμού όπως στην Κύπρο. Τα κόμματα είναι υπεύθυνα γιατί αυτά δημιουργούν την διαπλοκή, το πελατειακό κράτος, την διαφθορά, την ανομία και την κατάρρευση των Εθιμικών Αξιών. Το πολιτικό καθεστώς επέτρεψε σε οργανισμούς και Συμβούλια ξένα Ελληνικών συμφερόντων να είναι ενταγμένα μέσα στον Κρατικό Μηχανισμό απολαμβάνοντας ιδιαίτερα προνόμια από την Ελληνική Πολιτεία καθώς επίσης να έχουν ενεργή συμμετοχή σε νευραλγικούς τομείς όπως η οικονομία, η παιδεία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ. 

Το πολιτικό καθεστώς είναι η αιτία της καταστροφής του Παραγωγικού ιστού της πατρίδος μας, του υπερδανεισμού που ακολούθησε και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους Δανειστές του με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, έχοντας φέρει το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε κατάσταση λιμοκτονίας με δύο εκατομμύρια ανέργους, στρατιά αυτοχείρων, με ανύπαρκτη κρατική πρόνοια και με μόνες υπαρκτές τις προοπτικές επιδείνωσης. 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως παράνομη την παραχώρηση έστω και ελάχιστου τμήματος Εθνικής Κυριαρχίας προς τους Τραπεζίτες και τις λεγόμενες Αγορές. 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ως παράνομο και επαίσχυντο το χρέος που μας καταλογίζουν. 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την μέχρι σήμερα και την επί εκατόν ογδόντα πέντε χρόνια καταχρηστικής, παταγωδώς αποτυχημένης και άκρως επικίνδυνης για το μέλλον, διακυβέρνηση του Κράτους μας από όλες τις μορφές και τις πτυχές της κομματοκρατίας που δοκιμάστηκαν .
 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την μέχρι σήμερα πολιτική της εκδίωξης των αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων μέσω της μετανάστευσης με κορύφωση της τα τελευταία χρόνια. 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ όλες τις μεθοδευμένες ενέργειες οι οποίες διεπράχθησαν διαχρονικά για την υφαρπαγή την καταδολίευση και την λεηλασία των κληρονομικών δικαιωμάτων επί της εδαφικής κυριαρχίας επί του παγκόσμιου πλούτου και επί της πνευματικής ιδιοκτησίας των κυρίαρχων ιθαγενών ελλήνων από τους εξελληνισθέντες μέσω του δόγματος αλλοεθνείς, καταχραστές, παραχαράκτες. την απεμπόληση των κληρονομικών δικαιωμάτων μας στον παγκόσμιο πλούτο υπέρ των επικυριάρχων ανθελλήνων από τους παρανόμως εξελληνισθέντες αλλοεθνείς κυβερνήτες του ελληνικού κράτους . ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την δογματική παρέμβαση για την καταδολίευση και εκμετάλλευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ως ελλήνων ιθαγενών. 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τις γενοκτονίες, τις δολοφονίες τις καταστροφές και τις λεηλασίες που έγιναν εις βάρος των ελλήνων ιθαγενών σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη γαία προκειμένου να ιδιοποιηθούν τα κληρονομικά δίκαια και δικαιώματά μας ο παραχαράκτες καταχραστές ανθέλληνες φονείς.

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ:

 1. Αυτό που βιώνουμε δεν είναι Δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. 

2. Ως Έλληνες Πολίτες παρά τα εθνικά κυριαρχικά κληρονομικά δικαιώματα που κατέχουμε έχουμε μεταβληθεί σε στιγμιαίους άβουλους ψηφοδότες υπηκόους χωρίς καμία συμμετοχή στις αποφάσεις, στις επιλογές και στην χάραξη και εφαρμογής της πολιτικής πρακτικής. 

3. Ως Έλληνες Πολίτες έχουμε αιχμαλωτισθεί σε ένα χρέος του οποίου ούτε την προέλευση, ούτε το ύψος, ούτε την διαχείριση του, μπορούμε να διαπιστώσουμε ούτε έλεγχο της νομιμότητος του να κάνουμε παρότι εμείς και οι απόγονοι μας να έχουμε επιφορτισθεί τις συνέπειες του καθώς και την αποπληρωμή του. Παρά του ότι κατέχουμε αδιαμφισβήτητα στοιχεία και αποδείξεις ότι έχει κατατεθεί επαρκέστατο ποσόν και για την αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους αλλά και για μια τεράστια ανάπτυξη του Κράτους μας, το πολιτικό κατεστημένο δεν το χρησιμοποιεί και προχωρά σε επιπλέον δεσμεύσεις με νέες δανειακές συμβάσεις με εγγυητές και υπόχρεους εμάς τους Πολίτες για την αποπληρωμή του. 

Επικαλούμενοι τα Συνταγματικά δικαιώματα μας ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονοματί μας, ΙΔΡΥΣΑΜΕ τον πολιτικό ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, αρ. Πρωτ. 6199/ 04-09-2015 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Με τους διακριτικούς τίτλους: «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» Για την δημιουργία των συνθηκών εγκαθίδρυσης της Ελληνικής Δημοκρατίας της μόνης Δημοκρατίας, στην βάση και στις αρχές όπως απορρέουν από την Γραμματεία ως Θεώρημα και ως Πρακτική εφαρμογή.

 Για την Εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας με πηγή εξουσίας το κρατείν του Δήμου όπου οι Δημότες είναι πραγματικά πολίτες με πλήρη συμμετοχή επί «κρίσεως και αρχής». Για την επαναφορά όλων των εθνικών κληρονομικών δικαιωμάτων, δικαίων και περιουσίας του έθνους μας σε όλες τις μορφές τους, πνευματικές, επιστημονικές, τεχνολογικές, τεχνικές, κυβερνητικές, υλικές κλπ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» « Ε.ΣΥ.» Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΛΟΓΙΚΗΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ.

 Είναι υποχρέωση και ανάγκη να εκτεθούν κατά το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες σε έναν πολιτικό στίβο για να φανούν όλες οι πραγματικές αξίες και οι δυνατότητες τους πράγμα που ήταν απαγορευμένο και αδύνατο μέχρι σήμερα από το κομματικό και δογματικό κατεστημένο από την οικογενειοκρατία και τις ψευτοιδεολογίες. Μέχρι σήμερα για να ανέλθεις στον πολιτικό στίβο έπρεπε να σε εγκρίνουν στοές, δόγματα, κόμματα και να είσαι σύμφωνος με το ανθελληνικό τους πρόγραμμα. 

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΝΔΡΕΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΟΗΣΗΣ, ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ.

 ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.», ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ Η ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.