ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


 Δελτίο Ενημέρωσης 

Ε.ΣΥ. Κεντρική Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης Ελλήνων Συνέλευσις


Για ακόμη μια χρονιά οι αγρότες της χώρας μας είναι στους δρόμους. Για ακόμα μια φορά ζητάνε τα αυτονόητα. Να μπορούν να καλλιεργήσουν την εύφορη γη της χώρας μας και να προσφέρουν στον επιθυμητό στόχο που οφείλει να έχει κάθε κράτος που ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των πολιτών του. Την ασφάλεια και την αυτάρκεια των τροφίμων.



Όμως για ποια ασφάλεια τροφίμων μπορούμε να μιλήσουμε όταν ο ίδιος ο παραγωγός, που κινείται εντός αυτού του χρηματοοικονομικού συστήματος, δεν μπορεί να είναι κερδοφόρος για την επιχείρηση του και πόσο μάλλον σε πλείστες περιπτώσεις δεν μπορεί να μαζέψει ακόμη και τα κεφάλαια που επενδύει κάθε χρόνο για την σοδειά; Μια σοδειά που προορίζεται να θρέψει τα παιδιά των Ελλήνων πολιτών και να συνεισφέρει ως πρωτογενής τομέας στην οικονομία παράγοντας πλούτο τροφής.

Αν δεν έχει ο Έλλην αγρότης ασφάλεια, τότε δεν μπορεί να έχει και ο πολίτης ασφαλή και επαρκή αγροτικά προϊόντα προς κατανάλωση. Πώς θα κινηθεί την επόμενη χρονιά μια αγροτική επιχείρηση όταν καταγράφει για συνεχόμενα έτη ζημιά και χρέη; Οι τράπεζες θα κατασχέσουν τα χωράφια και τα εργαλεία της δουλειάς του Έλληνα αγρότη και στην καλύτερη περίπτωση θα τα δώσουν σε κάποια δανειζόμενη εταιρεία που θα τον έχει υπάλληλο στην γη του. Αυτό είναι άλλωστε ένα σχέδιο που τρέχει ήδη με το πρόγραμμα της νέας Κ.Α.Π. η οποία σπρώχνει στην διάλυση τον Έλληνα αγρότη.

Τα αγροτικά εφόδια και η ενέργεια είναι άλλη μια μεγάλη πληγή για τον Έλληνα αγρότη. Αφενός διότι είναι πλέον απαραίτητα για την παραγωγή των αγροτικών προϊόντων αλλά και αφετέρου διότι χωρίς μεγάλη ποσότητα παραγωγής δεν καλύπτεται το κόστος. Τα αποτελέσματα είναι ολέθρια σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων στον παραγωγό, που δημιουργούν οι μονοπωλιακές πρακτικές που προωθεί η διοίκηση του κράτους τα τελευταία χρόνια.

Φέτος το κόστος των εφοδίων είναι σχεδόν πενταπλάσιο από την προηγούμενη χρονιά. Κατανοούμε πλέον ότι μέλλον για τον Έλληνα αγρότη δεν υπάρχει. Είναι ένας τραγικός επίλογος στην ασφάλεια και επάρκεια τροφίμων στην χώρα μας. Από εδώ και πέρα θα αναγκαστούμε να καταναλώνουμε αμφιβόλου ποιότητας εισαγόμενα τρόφιμα καθιστώντας έτσι την πολιτεία μας ως ένα πλήρως ελεγχόμενο προτεκτοράτο εκβιαζόμενο δια της επάρκειας τροφίμων. 

Δεν γίνεται η χώρα με την αγροτική γη και το κλίμα που διαθέτει, να γίνεται έρμαιο σε κάθε λόμπι λιπασμάτων, καυσίμων, γενετικού υλικού και ακόμα περισσότερο έρμαιο μιας τράπεζας που δομήθηκε ως κοινωφελές ίδρυμα όπως η Αγροτική Τράπεζα.
Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να γίνει αυτάρκης στα τρόφιμα και την ενέργειά της.

Όλα αυτά θα αλλάξουν με την Ελλήνων Συνέλευσις στην διοίκηση της χώρας και με την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας. Ο Έλλην αγρότης θα τρέφει τους Έλληνες πολίτες με την επαρκή ποιότητα και ποσότητα τροφών εξαλείφοντας κάθε ασθένεια και καρκίνο που μας εμφύτευσαν οι αλλογενείς διοικήσεις της χώρας.







ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ



Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ